DESPRE INVESTITIE & CONTRACT

Sigur! Odata cu incheierea contractelor si livrarea platelor, se vor oferi informatii si intructiuni de plantare si ingrijire, plus asistenta pe toata durata contractului.

Ambele contracte sunt obligatorii de la inceputul colaborarii. Compania noastra nu vinde plantele fara semnarea contractului de achizitie al materialului lemnos.

Comanda de plante trebuie plasata cu minim 10 saptamani inainte de data stabilita pentru plantare, in urma semnarii contractelor si a achitarii avansului de 30% din valoarea plantelor.

Compania asigura transportul pana la depozitele noastre din fiecare tara in parte, fiind parte integranta din contract. Transportul de la depozitul nostru pana la domiciliul clientilor, trebuie suportat de catre acestia, asemenea si costurile plantarii.

Inca de la inceput, clientii nostri vor primi gratuit un numar de plante pentru eventuale inlocuiri, in functie de numarul plantelor achizitionate.

Daca un client nu doreste sa vanda arborii societatii noastre, se va plati o penalitate de 200 euro/copac, conform contractului de material lemnos.

DESPRE PLANTE & PLANTATIE

Sursa de apa este vitala pentru cresterea corespunzatoare a unei plantatii de Paulownia Cotevisa 2. Ca sistem de irigare este necesar de irigare cu picatura.

Distanta optima de plantare este din 4 in 4 metri, iar pentru un hectar se planteaza 600 de copaci.

Prima taiere, denumia si taiere tehnica, are loc la patru ani de la plantare, urmata de o noua taiere – la trei ani dupa taierea tehnica.

Plantarea se poate face pe toata durata anului, cu conditia sa nu fie ger (temperaturi negative). Ideal ar fi ca plantarea sa se execute primavara si toamna.

Plantele sunt create intr-un laborator in Spania. Acestea nu pot fi multiplicate, fiind sterile neinvazive si nu se supun regimului silvic.

Paulownia Cotevisa 2 nu este o samanta, ci este o planta creata in laborator, prin incrucisarea a doua specii. Aceasta este un hybrid si nu este modificata genetic.